Da je Demokratska stranka ono što je nekad bila i što bi trebala biti, Bajden se ne bi ni kandidovao za drugi mandat što bi otpočelo proces primarnih izbora unutar stranke. Tada bi bilo vremena da se kroz taj dugački proces iskristališu dobri kandidati i da se spremno izađe na megdan narandžastom.
Kamala sigurno ne bi dobila nominaciju jer prosto nije sposobna za to. Ovako se Bajden povukao prekasno (možda i svjesno, ali to je već teorija zavjere), Kamala je krunisana i par mjeseci je vodila kampanju u kojoj nije do kraja predstavila sebe i po čemu se razlikuje od Bajdena. Izbjegavala je medije koliko je moglo sve do nedavno da se ne bi otkrilo kako je "car go", tj. da je nesposobna za to mjesto i da je tu samo jer je crna žena, a ne sposobna osoba.
Kamala sigurno ne bi dobila nominaciju jer prosto nije sposobna za to. Ovako se Bajden povukao prekasno, Kamala je krunisana i par mjeseci je vodila kampanju u kojoj nije do kraja predstavila sebe i po čemu se razlikuje od Bajdena. Izbjegavala je medije koliko je moglo sve do nedavno da se ne bi otkrilo kako je "car go", tj. da je nesposobna za to mjesto i da je tu samo jer je crna žena, a ne sposobna osoba.
Prikaži sve komentare (12)