koji seljački komentari ovdje po klixu. Teško ljudima podnijeti da neko nešto konkretno radi u svojoj struci i pokušava napraviti neki pomak u ovoj našoj državi (:
Ma jok bola jarane. Ima nas par ovdje građevinaca, a oduvijek je bilo to neko blago prepucavanje izmđu arhitekture i građevine, jer smo locirani i u istoj zgradi. Često su provokacije u fazonu "ta će te vi" sa obje strane. Ima fora za arhitekte kao "nedovoljno žensko da bude dizajner, a nedovoljno muško da bude inžinjer" :D. Ali to su sve zezancije. Ako misliš na prethodne komentare arhiTETKICE? Mi smo jedna normalna, urbana i seljačka i svakakva druga, ali normalna raja i ne brini se, barem mi (čitaj: građevinci i arhitekte) nemamo vremena previše za gluposti već radimo neke ozbiljne stvari uglavnom ;) AG CLUB FOREVER! (A moRe i SOBA i ART :D ) Lijep pozdrav za sve!
Rossoner znam, imamo i mi fora za građevince tako da potpuno razumijem tu stranu priče :P A inače, par tvojih komentara dolje je dobilo i thumbs up od mene tako da ovaj komentar nije upućen normalnoj raji čija zezancija je prepoznata. Upućen je osobama sa onim standardnim bosanskim mentalitetom gdje su 'mane' jedina bitna stavka gornjeg članka. Ma nije to naravno samo za ovaj članak, to je tako kod nas inače. U svakom slučaju, mi ne možemo jedni bez drugih i tu se , nadam se, svi slažemo :) P.S. Ja sam AG tip :D <3
Prikaži sve komentare (28)