Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je PDF ili eBook kopija ako je vec free ?
Online verzije možeš pronaći na issuu.com , ukucaj tristotrojka i naći ćeš prva dva broja. Treći još nije objavljen. Ili na fejsu, standardno. A koliko sam upućena u narednoj sedmici izlazi i online verzija na engleskom jeziku - bijela tristotrojka (:
https://www.facebook.com/tristotrojka
koji seljački komentari ovdje po klixu. Teško ljudima podnijeti da neko nešto konkretno radi u svojoj struci i pokušava napraviti neki pomak u ovoj našoj državi (:
Ma jok bola jarane. Ima nas par ovdje građevinaca, a oduvijek je bilo to neko blago prepucavanje izmđu arhitekture i građevine, jer smo locirani i u istoj zgradi. Često su provokacije u fazonu "ta će te vi" sa obje strane. Ima fora za arhitekte kao "nedovoljno žensko da bude dizajner, a nedovoljno muško da bude inžinjer" :D. Ali to su sve zezancije. Ako misliš na prethodne komentare arhiTETKICE? Mi smo jedna normalna, urbana i seljačka i svakakva druga, ali normalna raja i ne brini se, barem mi (čitaj: građevinci i arhitekte) nemamo vremena previše za gluposti već radimo neke ozbiljne stvari uglavnom ;) AG CLUB FOREVER! (A moRe i SOBA i ART :D ) Lijep pozdrav za sve!
Rossoner znam, imamo i mi fora za građevince tako da potpuno razumijem tu stranu priče :P A inače, par tvojih komentara dolje je dobilo i thumbs up od mene tako da ovaj komentar nije upućen normalnoj raji čija zezancija je prepoznata. Upućen je osobama sa onim standardnim bosanskim mentalitetom gdje su 'mane' jedina bitna stavka gornjeg članka. Ma nije to naravno samo za ovaj članak, to je tako kod nas inače. U svakom slučaju, mi ne možemo jedni bez drugih i tu se , nadam se, svi slažemo :) P.S. Ja sam AG tip :D <3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ArhiTETKICE
mrtvo šupljiranje! to su oni kolega što bi najradije da nešto u zraku stoji! A ne kontaju da njihova 2 sprata stoje na našim. Kad nam dosadi fakultet možemo uništiti naša 2 sprata bez problema, pa nek oni onda skontaju na čemu će da stoje!
@ma stojat ce oni..necu da lajem na cemu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)