Isto je. I secer iz voca i obicni bijeli se sastoje od molekula glukoze i fruktoze. Omjeri su tu negdje, manje vise. Obicni bijeli je 50/50 a recimo jabuka oko 40/60.
indigont, da upravu si ali te secere nas organizam probavlja na isti nacin. voce bi trebalo biti slatkis a ne kojekakve cokoladice, bombonice i slicno. Npr. ja rijetko jedem voce, jer dovoljno vlakana, vitamina i minerala ima i u povrcu.
Znas li sta je prirodni šećer.
I rafinirani preradjeni u tvornici u kojem.je ostao samo "otrov" i nista vise od toga. ..
koliko je zuti secer zdraviji samo zato sto nije preradjen do kraja. Sto je bliži onome iz prirode, repi trski etc.
tako i treba , ko je vidio hajra u Red Bull-u i koli :)
napapaš se tramala,zaliješ vinom ili pivom i fjuuuu brijuuu hahahahahaha
em smiren , em jeo em pio ... skoro sve potrebe podmirene :)