Poserem vam se na peticiju, što je ne pišete protiv private spice, erotic 1 2 3 4, hustler, itd jebacina 24/7, a nasli ste pink, ko vas tjera da gledate. Ovo ko je pokrenuo je najveci debil, gdje sam se ja rodio jarane. Predstavnici nekog demokratskog drustva prate Pink televiziju, pa vi majmuni da ste pametni i vi i politicari drzava nam ne bi bila u kurcu, eto dokle smo stigli svi ovi inzinjeri su ustvari najgluplja raja u bih. ko te tjera majmuncino da gledas pink, gledaj kao ja nat geo discovery animal planet, a ne pink. i kasnije dodje u drustvo i nadje se uvrijedjen kad ga rasturim po znanju uonome sto je papak studirao. sranje peticija, ko vas jebe. Inzinjeri BiH = Nepismenjaci Poljoprivrednici BiH = Intelektualci poz iz tuzle.
izninjeri i jesu najgluplji. Nisu oni za vodjenje politike i da se bave vaznim socijalnim pitanjima, nego da razvode struju i instaliraju aplikacije na laptopu, montiraju muziku u auto i tako to.
hahaha, tuzlak, da se primjetiti po stilu kojim pišeš, da ti gledaš drukčije programe, od ovih koji su tema peticije ahaaa... :)
Prikaži sve komentare (255)