Nema tu kvaliteta, sto jest jest, kako je Zvjezdan otisao, il 'ostario', i sad Dzeko vec opada, nemoze ni u Romi u 1. postavi. I uprkos tom Dzeko je 2. 'najbolji' futbaler tu. Pjanic je dobar, al nije Messi, on je dobar kad igra u Bayernu il neznam s tim igracima oko sebe, ko i Rakitic i Modric npr, al ne moze on igrati sam, sredinu, napad i golove, nije on taj tip igraca. On je srednji defenzivni, al onaj 3. 'ofensivni' defenzivni, ko sto Kroos sad igra u Realu.
Vise napad, al nije pravi napad, ko Misimovic, Iniesta i Silva, Ozil, itd. A ostali, Kolasinac, Zukanovic, oni su 'OK', profi igraci, solidni, al nisu top igraci, i Vedo isto, a i on stari. Hajrovic, ne moze se probiti u 1. tim neki malo bolji, Djuric, drag mi je, al 2. liga, Besic slabo, nije za 1. postave u Evertonu, malo ga je Martinez gotivio, a sad je otpusten, onda Vranjes gdje taj igra, znal iko? Isto i Visca, Turska il gdje je, i to neki donji tim. Sunjic ispo s Stuttgart u 2. ligu.
Lulic je OK isto, al isto nije vele klasa, ko i Kolasinac il Vedo, taj nivo. Mozda malo taj iz Dinama Hodzic ako bude igro OK, za kasnije, al i on ce bit tu negdje max, i to je to. Nema ako se Dzeko neuozbilji i pocne trcati, motivirati se, nista od tog. Jedino na srecu se mozemo kvalifikovati, moze se desiti, Belgija i Grci se okliznu, il u playoff pa neki slab tim, i to je to. Nemozes sa Ford escortom se trkati sa BMW.
Prikaži sve komentare (225)