Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duljeviću svaka čast, pozitivno me iznenadio! Hajrović brz, odličan, trebao je od početka da igra. Ruku na srce Đurić nije igrač za reprezentacije, hvala mu za ona 2-3 gola što je dao ali ono mu se posrećilo jer ima visinu, ja mislim da nikad u životu nije dao gol nogom. Sa svoih 26 godina ni do koljena nikad neće biti Džeki i Vedi, po drugim i trećim ligama igra i tu rijetko zabija. Meša šta ćemo kad Vedo i Edin odu u penziju ? Nema ih ko zamijeniti, teško nama. 15 minuta igrati bez
napadača je sramota. Meša ako ti ne znaš evo da ti kažem: Luka Jović 97 godište, prvak svijeta sa Srbijom U21, napadač igra za Benficu, rođen u Bijeniji. Hvala Sušiću što smo ostali bez Seferovića, Tankovića, Hrgote i Drmića koji su vrhunski napadači. Sergej Milinković-Savić, napadač Lazija, 96 godište, roditelji mu rođeni i živjeli i Bosni, rođen u Španiji jer mu je otac igrao tada tamo. Također prvak svijeta sa Srbijom U21!
Trebao je dati sansu Hodzicu u spicu
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Nije mi samo jasno sta ste na Djurica navalili. Da je dao onaj gol glavom bio bi heroj. Glavno je znati naci se u sansi, a nekad udje, a nekad ne udje.
...a što me nerviraju ovi Ukrajinski dresovi,Bože...oni bijeli su extra, a naši domaći dresovi su,otkako postoji repka,bijeli...ovi Vartini-katastrofa,...Leggea,vrati se sve ti je oprošteno :))
Ja kao Akaddmski gradjanin za mene je ovo fuj :))
Nema tu kvaliteta, sto jest jest, kako je Zvjezdan otisao, il 'ostario', i sad Dzeko vec opada, nemoze ni u Romi u 1. postavi. I uprkos tom Dzeko je 2. 'najbolji' futbaler tu. Pjanic je dobar, al nije Messi, on je dobar kad igra u Bayernu il neznam s tim igracima oko sebe, ko i Rakitic i Modric npr, al ne moze on igrati sam, sredinu, napad i golove, nije on taj tip igraca. On je srednji defenzivni, al onaj 3. 'ofensivni' defenzivni, ko sto Kroos sad igra u Realu.
Vise napad, al nije pravi napad, ko Misimovic, Iniesta i Silva, Ozil, itd. A ostali, Kolasinac, Zukanovic, oni su 'OK', profi igraci, solidni, al nisu top igraci, i Vedo isto, a i on stari. Hajrovic, ne moze se probiti u 1. tim neki malo bolji, Djuric, drag mi je, al 2. liga, Besic slabo, nije za 1. postave u Evertonu, malo ga je Martinez gotivio, a sad je otpusten, onda Vranjes gdje taj igra, znal iko? Isto i Visca, Turska il gdje je, i to neki donji tim. Sunjic ispo s Stuttgart u 2. ligu.
Lulic je OK isto, al isto nije vele klasa, ko i Kolasinac il Vedo, taj nivo. Mozda malo taj iz Dinama Hodzic ako bude igro OK, za kasnije, al i on ce bit tu negdje max, i to je to. Nema ako se Dzeko neuozbilji i pocne trcati, motivirati se, nista od tog. Jedino na srecu se mozemo kvalifikovati, moze se desiti, Belgija i Grci se okliznu, il u playoff pa neki slab tim, i to je to. Nemozes sa Ford escortom se trkati sa BMW.
Čovjek u godinama, a sa godinama i živci popuste. Ne vidim tu ništa čudno.
Treba odigrati prijateljsku sa tzv. Rs ekipom da im natrpamo 100 komada zbog dizanja morala momcima za iduće meceve
najgori su mi ovi po FB sto im je spahic kralj xD
Nemojte mi na Bešića. Taj momak je spreman dotrčati iz Engleske na okupljanje i opet odigrati 90 minuta za repku ko da je upravo s odmora. Grijesi? Naravno da grijesi. Svi grijesimo.
Klasično od Spahića... Što se tiče igre, Begović, Kolašinac i naročito Duljević odlični. Hajrović poprilično dobar. Bešić je previše griješio i slabo je odigrao. Realno, nemam ništa protiv Đurića, ali mi stvarno nije jasno zašto on igra umjesto Hodžića, koji nije ni jednu pravu šansu do sad dobio, a momak je odličan.
Svi bi mogli nesto nauciti od Duljevica danas. Frajer igra u nasoj banana ligi i udje momak i navalio na Spance sa cijelom artiljerijom. Nije ga bilo strah uzeti loptu protiv Spanije iako su skoro svi njihovi igraci x10 skuplji od njega. Momak pokazao muda i odigrao bolje od svih. A nasi u prvih 40 minuta koda su igrali protiv World State Fantasy XI pa nisu smjeli preci sredinu terena i nesto vracali loptu nazad i svrljali uzaludno bez smisla i cekali da Spanija skonta da nismo ozbiljni.
Mislim u kvalifikacijama za svjetsko da čemo biti vodeća repka po crvenim kartonima Mreša temparament nakav kakav jeste, onaj Vranješ umjesto da padne ko pokošen i kulturno da isprovocira Silvu on kao borac u kavezu,Beša da negovorim kakav je, Spaha ko najstariji mislim da ih dobro podučava ,još samo Bega fali kakav ispad od njega i to je to,ma bože sačuvaj niđe veze .
E moj Spahicu keso jedna. Nisi se trebao ni vracati u reprezentaciju.
bla bla
Spanija brez igraca Barcelone, Reala, Atletika i Sevilje a mi sa 8 igraca(Begovic, Spahic, Kolasinac, Besic, Pjanic, Dzeko, Vranjes i zamjena Hajrovic) koji su jako dobro odigrali na 2014 SP protiv Argentine koja je igrala u finalu...nema vise euforije, motivacije a bogami ni legende Safeta Susica...proce vremena kad se bude prepricavalo kako dobri smo bili na SP...VECINA KRITICARA NIJE BILA ZADOVOLJNA...OVO PROTIV OSAKACANE SPANIJE JE ZNACI DOBRO...SLABO NAM SE PISE
niko nije rakao da je dobro. ali nama je uspjeh imati igraca u ligi petice dok je spanija najjaca liga na svijetu sto znaci da imaju minimalno 150 igraca koji igraju u najjacoj ligi na svijetu. mi nemamo lige niti plan razvoja fudbala. ovu generaciju smo stvorili jer su neki igraci se odlucili igrati za nas. toga ce biti sve manje i manje sto je dokaz, seferovic i sl.
svaka cast za zalozenost i trud !
Dosta je vise spahicevog seljakluka treba mu zabranit da se bavi fudbalom neka se bavi ragbijem