Profesor Besim Dervisbegovic iz Orašja na svom Facebook profilu prokomentirao je održane lokalne izbore, na kojima je sam sudjelovao kao nositelj liste SDP-a BiH za općinsko vijeće Orašje.– Pozdrav za djecu i malobrojne prijatelje.Završi se naša nedjeljna utakmica. Ja i moja ekipa smo poraženi.Mojim protivnicima nacionalistima i velikim hrvatima i velikim muslimanima čestitam zasluženu pobjedu.
I nastavlja...Hvala vam moja djeco- učenici, hvala vam sportaši, hvala i prirodnjacima, hvala i mojim prijateljima, veliko hvala i damama, suborcima, hvala i poštenom posavcu a posebno hvala prosvetarima kao avangardi koja prepoznaje zlo zvano nacionalizam.Hvala vam na cjelih 78 glasova.
Dragi moji istinski prijatelji – vas ukupno 78. Zbog vas profa ima razloga da nastavi život punim plucima. Malo vas ili nas je ali fala Bogu što nas ima i što nismo kao ovi koji od oglavina ne vide dalje od nosa i koji su krpa za jednokratnu upotrebu. Hvala vam što mi dadoste glas a ja vam ne plati, niti obeca posao niti vam bilo šta drugo ne slaga- rekoh vam samo dajte glas čovjeku.
Prikaži sve komentare (126)