I vuk sit i ovce na broju. Sve sto su Bosnjaci dobili je da se nece spominjati Sveti Stefan. A 9. januar ce se slaviti kao dan RS-a kao i do sada, tog dana ce srpske zastave visiti sa skoro svake ulicne bandere i kucnog prozora + vatrometi na trgovima. Ako vam je toliko bitno da nema i liturgije u crkvi tog dana eto dobili ste. Ja ne znam cemu se vi zapravo radujete kad ce svakog narednog 09.01. RS parirati Sumadiji po broju srpskih zastava :) :)
Iskren da ti budem, ja kao Bosnjak nisam dobio nista, isto ko sto nije dobio nista ni prosjecan Srbin iz drugog dijela zemlje. Jasno je da zastava ne bi bilo ni upola toliko, da vam ne godi paznja i pisanje svih sarajevskih portala o tim nekakvim desavanjima tamo. E sad, da su bogdo ovi portali pametni pa da ne napisu nijedan clanak o tom slavlju koje je u rangu cevljanske koride, vjerujem da bi nas vi izludili u komentarima ovdje sa slicicama, detaljima i slicno.
Ne kontam kako mislis nema liturgije toga dana u crkvi? Pa nece drzava ukinuti crkveni praznik. Toga dana svakako da ima i liturgija a i crkveni obred povodom dana RS-a samo sto to vise ne pise u zakonu. Pogresno ljudi percipiraju sadasnju situaciju, sve ostaje isto samo je izbaceno nekoliko recenica.Koje ce i dalje biti itekako u upotrebi
Prikaži sve komentare (273)