Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je pametan 🧠 nece dozvoliti da mu eksperimentisu na djetetu. Pa nije mis djete je ma*er mu hebem
Ko je pametan, neće dozvoliti eksperimente ni na sebi a kamoli na djeci.
Onda je bolje bit glup 🧠❌
Sto ce djeci vakcina Boze,ili je rijec o velikom profitu
Moderna = Modified RNA
Moderna, Pfizer, komisije za odobravanja....puno je tu zaposlenih, pa ima i djece. Zasto ne eksperimentisu na svojoj djeci? Njihovoj djeci ne treba zastita?
Roditeljima receno da vakcinisanje stiti njihovu djecu, njih i druge. Ako djeca, u pocetku, primaju male doze ( nedovoljne za zastitu), u cemu je zastita? Kad treba na eksperiment, jezici nedostojnih ljekara se raspalacaju, ko da azdaja govori.
Mozda mala djeca primaju manje doze jer su djeca...manja...
Da li vjerujete u pricu da puno roditelja zove povazdan trazeci da se na njihovom djetetu izvrsi eksperiment cije su posljedice nepoznate? Nemoguce je da postoji puno takvih roditelja. Njima ( ako ih ima da toliko zovu ) je receno jedno (zastita) a javnosti drugo (testiranje) da bi profit jednim udarcem ubio dvije muhe. Ogavno!
Prema ovom tekstu, Plimpton kaze da mnogi roditelji zele ukljuciti svoju djecu u ISPITIVANJE, a potom veli da roditelji zovu povazdan radi VAKCINISANJA. Stvar je sto se roditeljima kaze da je vakcina koja stiti (fokus na zastitu) a javnosti se saopsti da je ispitivanje ( fokus na ispitivanje da bi javnost podrzala jer roditelji vec jesu).
Iz Pfizera su krajem marta objavili da je njihova vakcina stopostotno efikasna kod adolescenata u dobi od 12 do 15 godina. Nema stopostotne efikasnosti, nit postoji takva vakcina, nit postoji takva medicina. U vakcinisanju i lijecenju ljudi ne postoji 100%
Slika vam je za zatvora.
Počeo čitati... ne mogu više. Hiljade zdrave, nevine i nesvjesne djece bivaju nepovratno dozirana eksperimentalnim medikamentom. Valja za to Bogu odgovarati...
Vjerujem nauci, vjerujem struci. Inace sam uvijek za vakcinaciju. ALI, ovo je tek ispitivanje! Zasto ijedan roditelj pristaje da mu dijete bude pokusni kunic?
Stopa smrtnosti djece 0%.Kakvi su roditelji koji bi dopustili da se eksperimentalna vakcina ubrizga u organizam djece koji je u razvoju.Strašno.
Da li ta jadna djeca imaju roditelje ili su oni samo oduzeti od siromaha kako bi sluzila za testiranja?
Uzas!!! Ubijaju bebe! Treba ih sve...
Ko je to umro?
Za vakcine protiv dječijih bolesti koje su iskorijenjene sam za apsolutno DA Ovo sto oni hoće treba ustavom zabraniti
Gledaj komentara paranoidnog bošnje koji ne vjeruje u nauku i struku ali vjeruje u zavjere i zato ima najvecu smrtnost u evropi
gdje si naucnice nismo te prepoznali u koja su doba de ih pitaj