Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo žene!
Ova tijela nisu lijepa. Vec su napacena i trebat ce im vremena da se vrate u normalu. Al nisu ni gadna. . Tako to bude kad se novi zivot proizvede. A zbog zsvih filtera i sjaja s instagramova, treba eto podsjetit s vremena na vrijeme, da se muzevi ne obandace kad im iz bolnice ne dodje barbika.
Ne znam zašto uopšte pokazivati tijelo na drustvenim mrežama, i tokom trudnoće, a i poslije. U trudnoci i roditeljstvu treba da uziva par, a ne da to gleda ko hoce.
Ne treba ovo mamama, one se razumiju medjusobno i ne kritikuju jedna drugu. Ovo treba pokazati iskompleksiranim, anoreksicnim glupacama i idiotima koji kreiraju norme, "pozeljne zenske proporcije" i ostale idiotizme. Jer upravo oni nemaju mozga da shvate velicanstvenost donosenja na svijet novog bica, koje za posljedicu ima nesto tako nebitno, kao sto je visak kilograma. Nije jadna zena depresivna sto je debela poslije poroda, nego jer ce je drustvo izopciti gore nego gubavca.
Ne moras da budes manekenka ali nemoj biti ni debelguza koja se opravdava majcinstvom. Zamisli zenu koja se u trudnoci udeblja 21 kg. I onu koja nabaci 12kg sto je normalno. Ne moramo se bas toliko opustiti zato sto smo se udale i porodile, prvenstveno zbog sebe ne zbog drugih.
kompanija za kompleksacice da nastave da se tove i budu debele do kraja života jer jbg postoji ta kampanja da ih podržava.
Tako je, bravo 👍
Reklama smeca kao nova sjajna proizvoda
Ova desna ista Ilma Karahmet hahahaha
53 kg kada sam saznala da sam trudna, u devetom mjesecu 60, sada nakon 2 i po godine ponovo 53kg, bez ikakve dijete, izgladnjivanja, vjezbanja i slicno. Samo sam obavljala svoj posao majke, a curica je previse aktivna kako ne biti fit sa njom.
treba proslavit sa 10 litara sljive!
Stize sorosova propaganda i do nas polako. Zasto se nama plasiraju ovakve gluposti od "vijesti" kad bosna nit pati od pretilosti nit joj treba ovaj amoralni feminizam trece generacije. Bosanci vole bosanske zene onakve kakve jesu, i takve su nam najljepse a ovu propagandu ostavite sebi i sami je citajte dragi "novinari".
A gdje su slike onih sto nemaju kila k'o da su slona imale, gdje su slike onih sto nakon pola godine vjezbi i prilagodjene ishrane, a ne zderanja, nemaju mlohavu kozu do koljena?
neke žene kažu nakon porođaja stomak i grudi se objese i dalje imaju veliki stomak i nakon porođaja, neke imaju čak i ožiljke, međutim neke nakon svega izgledaju isto npr kardashian
@aljo83 valja buraz malo zapet pa sagoriti
@aljo83 Kardashian ima dadilje, trenere, kuhare, nutricioniste, spremačice koje sve te poslove rade za njih i fotografe koji će sve to lijepo uslikati. Prosječna domaćica mora sve sama - očistiti, oprati, skuhati, voditi računa o bebi, a kasnije čisto sumnjam da joj je i do slikanja, a kamoli do odlaska u teretanu, vježbanja i sl. zayebancija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GLEDAJ DEBELIH AMERIKANKI.PO TONA SVAKA
@Izudaraga Kao da mnoge žene s Balkana nisu (bile) takve? Pogledaj nane po selima, pa ćeš ih naći od vitkih do poprilično zaobljenih.