Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moji svi od 4. mjeseca spavaju u svojoj sobi. Mozda ce neki reci da sam nemajka ali ja ne volim djecu u svojoj spavacoj sobi. Smatram da je njima isto ljepse da imaju mir pa ja kad se npr nakasljem da se oni ne probude. Da ne pricam koliko mi je bracni zivot stabilniji jer nema djece u sobi. Dobiju oni svu ljubav prije spavanja a poslije mama ima vremena i za sebe.
Stručnjaci eno vam rezultata sa morbilima, moje će spavat samnom dok ja nw odlučim da će bit drukčije ili dok dijete to želi i hoće.
Ne bi dao dijete od sebe nema sanse. Po svu noc ljubim ruke I noge.
Moj spavao od prve do šeste s nama, najveca opasnost je bila kad dobiješ petu u bubreg, prst u oko i šaku u glavu u pola 3 ujutro
kod nas do 18 spava sa roditeljima a do 50 živi sa roditeljima
sto ne mogu supe na viljusku to je cudo jedno.
Kod nas i sa 15god i dalje spava s roditeljima.
Mora kad je roditelj jedva priustio kakav stan od 35 kvadrata samo da ne placa kiriju i onda se svi stisnu u jednom tj. jedinom sobičku i tu borave i spavaju i ....