Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenska osoba moze recimo roditi i sa 15 godina starosti, a i kada ima preko 40. Ne kaze se dzabe, cemu je vakat tome je i vrijeme. Svsko ima pravo da pokusa da uredjuje svoj zivot prema svojoj zelji. Medjutim, ako zena rodi prvo dijete sa 40 i vise, to ima mnogo vise negativnih konsekvenci nego pozitivmih. Da ne obrazlazem i nabrajam.
Djete kad dobiješ,tvoj život se završava a imo bi još mnogo toga da proživiš. Život bez djece je život,jeste sebičnost al nit imas brigu a mozak na pašu,široko ti polje.
Do 40g u sendvič svaku noć, alkohola i kokain a onda poleti na vrat na nos da šta napravim u životu... Ali ok, gore su one što sa 50g vodaju cuke I što im je kriv cijeli svijet što ih vrijeme dere.
sanja maletic u 52.
ovo krenem da napisem normalno ne da kaze govor mrznje zasto??
Toliko su poznate da ne znam ko su
Ne znaš ti još štošta.