Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene su kablom od usisavača smirivali... djelotvorno 100%
138, cccc, vidi pluseva bgt poljubim. Zatucani balkanci
@notifikacija poglup si ti za balkanski humor, nadrealisti su van tvog stvaranja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj sto ne mogu ovog preseravanja.Kako je svijet do sada odgajao djecu,najveci umovi svjeta su iz tih vremena,a sta sada imamo sve razmazeno,drsko,bez postovanja starijih itd.
Jer imamo nesposobne roditelje kojima je mrsko razgovarati sa djecom
Prije je i drustvo odgajalo. Danas ne smijes nista reci da ti ne bi dosao roditelj u stilu “sta ti mom djetetu pricas”. Ni nastavnici vise nemaju pravo povisiti ton.
Kakve gluposti. Sveži mu jedan preko ušiju i mirno ko bubica :)
Kod nas, u ovoj vuko******, je rješenje dobar degenek. Zato bi se gadi odakle potičem. Baš smo zbog degeneka i zaratili
vidimo da su te batine "iz raja " izrodile brdo budala, nasilnika, ubica, ratnih zlocinaca... ljubav i paznja su za djecu lijek.
ponekad je i batina iz raja izasla
I zatvorska kazna
Ne možete ništa poduzeti kad vas uhvati, kad đavo dođe po svoje. A to se često dešava svaki dan, samo nekad više, nekad manje. Zakon polariteta u spiritualizmu tvrdi kako svaki dan ustvari 50% uživate i 50% se patite. Psihijatri bi to nazvali bipolarni poremećaj. Ali precizniji naziv za to je dao Eckhart Tolle, spiritualist, a to je 'tijelo boli', 'otjelotvorena bol', 'pain body'. Fazon je biti svjestan negativne emocije prije nego preuzme kontrolu nad mislima i realnosti.
Neki od simptoma tijela boli su: plač, galama, uništavanje stvari, osveta, ubistvo, samoubistvo, genocid, pokolj, skakanje sa zgrade... Kasnije, naravno, ako ste preživjeli, skontate 'pa nisam se morao bacati sa zgrade ili to i to raditi'. Ali lahko je reći kad se ugasi tijelo boli. Fazon je prije nego što se skroz upalilo, da ste ga svjesni. Ono želi zlo, osvetu, propast. Ali jer su misli i emocije uvijek u skladu, samo ako ste svjesni emocije, ne može vam zauzeti misli i vid...
Šakom
Najviše pogrešno ga je smirivati galamom “Prestani plakati, odmah da si prestao!!!” Kad čuješ takve divljake, uznemire se svi, a ne dijete još više. Zar je teško zagrlit i poljubit svoje dijete ili mu skrenut pažnju na nešto drugo?
Usput, skretanje pažnje je savršeno korisna taktika ne samo kod djece, nego i kod odraslih koji su ustali na lijevu nogu.
Zbog takvih sto grle djecu kad se dernjaju bezveze i ne pokazu im na fin nacin da to nije u redu i imamo gomilu nezahvalne i razmazene djece koja se ne znaju ponasati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mene kad ko malog povuku za zulufe odma sam miran
Daj im leponex