Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Allahu neka i očevi pobjeđuju.
Dokaz da su one uzrokovale ovo s rodovima.
Kliks ograničava slobodu govora.
Prije Eurovizije rijetki su znali sta znaci nebinaran. A posle Eurovizije malo malo neko je nebinaran ili zeli biti.
Masala
Tretirana majka kako i treba... b o l e s n a zena
Bezazleno pitanje izbora ? Upoznajte imena John Money i Alfred Kinsey čije se teorije o "rodu i seksualnosti" uveliko izučavaju na Zapadu. Kinsey je poznati sadomazohista koji je mjerio vrijeme snošaja pedofila sa bebama. Money je uspio uvjeriti roditelje blizanaca da jednog sina zbog neuspjesnog obrezivanja kastriraju i odgoje kao djevojčicu. Na njima je vodio eksperiment govoreći da simuliraju seks jedan na drugom, slikajući ih gole. Oba dječaka su kasnije izvršila samoubistvo.
Tzv.liberali ce dobiti trajni ban i zabranu politickog djelovanja sirom svijeta zbog ideologija koje guraju
Kako da ne, pogledaj postotak koliko ih je a ipak se mi njima prilagođavamo...neko ih dobro gura i sigurno neće prestati
A šta kaže ministrica Hota na ovo i kliksovu završnu riječ?
baby pilule dosta utjecu na zensku psihu
Al najbitnije je da ste vi, s ovog prtala stavili svoj epilog na kraju ovog a i svih ostalih clanaka, sve sami analiticari, filozofi, strucnjaci, a najmmanje novinari...
Ta zadnja observacija nije Klixov izbor. Ona je sadržana u ugovoru o poslovanju koji je kreiran u američkoj ambasadi i isporučen u redakciju od strane CIA operativca, a klix ga je morao potpisati ako je želio nastaviti sa biznisom.
Bravo samohrani oce