Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
respect...
A snimak mi ne izgleda kao da je iz 73. godine
Nije ovo za svakoga. Za čas te uštekne u dnu leđa.
Snimio je najmotiviraniji film ikada, sad ce neko reci sci-fiction al nije ti bas tako, terminator 2 je filmcina koju nece vise nikada snimit, scene i muzika koji su tako motivirajuci.
Kada ostariš ostariš
Get to the choooopa
A sta je sa nogicama.
GET DAAAAAUN GET DAAAAAUN
I'l be back 💪💪
Ovo je objavio u avgustu
Svaka cast Arnoldu , al sve je to stvar naseg gledanja na uspjeh . Ja sam nekako vise privrzen Hazimu iz Zavidovica , lagano, cevapi , pita ,paradajz, razanj ,.. Sta ce ti bolji uspjeh , polako sa familijom na more, izlet , pecanje . Peci pekmez , vozaj frezu,beri jagode ...... Arnold i dan danas dize i spusta zeljezo .Pitanje je dal mu je zivot imalo ispunjeniji no Hazimu iz Zavidovica. A, Hazim eno ga , 80 i neku tuce )) Lijep pozdrav !!
I'll be back ...
ode kicma tako
@evel187 Jes mu malo cudna tehnika, al kontam da zna sta radi
sta znaci biti uporan,bukvalno covjek nema skole skoro pa bilmez,ali je bio uporan jer je znao da ne moz razvijati mozak ali moze misice,i da ako je dobar bar unecemu moze uspjeti u zivotu i uspio je,svaka cast Conane!
@vojkovici evo i trump je!
Jesi li gledao koji dokumentarac od Arnolda? Jesi li slusao i gledao njegovu pricu i nacin na koji razgovara. Lik ima pricu i govor samo takav, tesko da svaka budala moze imati i onako pricati. Daleko je on od budale...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mogu li ja sa tobom pasa
kolko jos imas pasa
ne radis pravilno pasa
"guvernator"