Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rupa u guvernali od metka? Rog petobrzinac?
Klix dajte nam priču o biciklu sa rupom na guvernali,kladim se da bi prica bila zanimljiva.Rupa od metka u ratnom Sarajevu?
Meni krivo sto nisam
lose vrijeme je na 40C ovo je ljepota prvenstveno zbog cisceg zraka i asfalta
U narednim danima ce uporni imati temperaturu, kasalj, glavobolju itd.
prije ćeš to sve ti imati,jer ne voziš niti se baviš bilo kakvim sportom.
par ljudi maltretira pola grada....dno dna i tako vec godinama
Lezi, druži se sa porodicom. Ako godišnje ne možeš podnijeti jedan dan biciklizma, zapitaj se
Jao, maltretiraju pravo, kao i maratonci. Inače je nedjelja kod nas jako bitan dan za obavljanje prijekih poslova, ne može se nigdje bez auta. Odvadite malo, samo se hejt fura, šta god pozitivno bude u gradu.
E moj Šteta. Za bicikliste može obustava saobraćaja a za zdravstvene radnike od šake do lakta.
Toliko puta organizovano, a biciklisticka staza nam je i dalje ko autoput, nidokle. Sad se rade rekonstrukcije cesta na Mojmilu, Alipašinu i Švrakinu pa ni na kraj pameti da se doda metar šire za bicikle.