Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato nema para poridiljama klosari daBogda trcali po vodu
zna li se hoce biti kakav bajramski turnir u banjaluci i sirokom jadne bosnje svakome se smije a najveca bjeda, gledaj arapa napravise najbolje svjetsko a mi ni stadiona nemamo hahahaha koja smo dusevna bjeda place mi se
Pleme vam*eb*m nenormalno blokirate saobracaj subotom navecer radi vase utrke ! Pa zasto zdravstveno osvjesteni trkaci niste otisli van Sarajeva na Trebevic pa lijepo trcite po cistom zraku..na zemlji sto je zdravije za koljena,ali ne ne bi niko dosao da vas gleda niti da vas slika pa da okacite na Instagram ili Facebook...g*vn* !
Treba jedan svjetski reset svega pa krenuti od nule
Subhanalah šta rade
Kičeraj na paganski,komunjarski način.
Benjamine nema gdje ne dođe. 😂
Idealna prilika da se lopovi(pljackasi) obuku u svoje pravo radno odijelo XD
kakav je ovo cirkus na celu sa gradonacelnicom :D
Sport i zabava? Sta je tu cirkus? Meni je ovdje jedino problem koliko je Sarajevo mracno, a sve ostalo mi je ok...