Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 bucice od 10 kila I svaki dan po sat,sklekovi ,cucnjevi uz to ,I bices fit .Imas vjezbi na you tube za bucice
@makaki Jesi ti ozbiljan momak?
Evo moje iskustvo u vezi tjelsne težine. Uvijek negdje oko 60 kg imao, zaposlim se i smarsam 3 kg. Okruženje je bilo s komentarima raznim. Bilo me stid čak i hodat više, i odlučim se udebljat. Doručak, ručak i večera, nisam birao šta jedem, između obroka slatkiše i sokove. Prođu dvije godine, i sada vagam 78 kg. Znači ništa hemija. Sada imam 25 godina i osjećam se sada puno ljepše. Ruku na srce,, ali stomak moram malo sredit. 😂
kome su sad misici na umu?😕
@Slavujtatice Meni. Iskoristavam vrijeme kod kuce tako sto uporno vjezbam. Osjecam se bolje, jaci sam i zdraviji nego lijeni ljudi.
volim ....... tacke,imas ih i ti u svojim komentarima 😯😢 budi bilder,budi sta 'oš....dobro je ko ima volju i zelju za to...meni licno nikako ne ide u prilog ova zatvorenost u kuci...zdravlje mi ovisi o kretanju...a ne ide mi ni u prilog corona,nedaj Bože...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li neko preporuku koju hranu vise da jedem da se udebljam? :( Volio bih da to bude iskljucivo preko ishrane, nikakvi sumplementi.
ozeni se...pa mlada neka te hrani...domaca ishrana i ima da budes mashaAllah 😌
Proteini u kombinaciji sa zdravim mastima i što više ugljohidrata kroz voće i povrće. Masti izbjegavati odmah nakon treninga..pred veče je najbolje da se tijelo hrani kroz noći tako isto izbjegavati ugljohidrate u veče. Tajming je čak bitniji od same dijete.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)