Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam licnog kuhara i ja. Svaki dan je s mnom. Ja je zovem zenom svog zivota. Supruga.
Ma bez botoksa i liposukcije ne bi tako izgledao
Zigu ovaj Tom ove od 20 to je najbitnije za formu ,kakva cvekla!
sadrzi t3sst!se od ježa, i pemys od plavog kita. Bilo u venity fair
Težak ko tuč. Perfekcionisti i karijeristi su na isti kalup. I kod nas ljudi preko 50, i žene naravno, jako dobro izgledaju. Stil života, hrana, higijena, zdravstvo, kozmetika...sve se mijenja. Samo oni koji cigarišu, loču, prežderavaju se i ne rade na sebi, izgledaju trbavo, staro i mlitavo.
Vodi racuna. And then you die!
U principu, to je dijeta protiv visokog holesterola. Uz put - i arterioskleroze. (Nikada ne jede masno crveno meso , a ni masne sireve.)
Njegov jelovnik sadrzi adronochrome
i tata bi sine....on mora tako , jer od toga živi, radi, snima filmove, ne može biti debeli stari prasac a snimati "nemoguće misije"
Ne znam kako finansijski moze podnijeti takav rezim
Roštilja na 80 stepeni C...