Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato što ljudi ne znaju razliku izmedju zdrave i niskokaloricne hrane. jedem zdravo a ne mrsam zato što unosim kalorija onoliko koliko mi je potrebno da ne mrsam. ko hoće da smrsa treba manje da unosi kalorija i to je cijela priča velahavle
Ako covijek jede cesce izmedju obroka grickalicu dvije. Svaka grickalica podize secer a kad god je secer podignut tijelo nece trositi naslage sala. Rijesenje je jesti jednom dnevno. Drugo je ako je nekad medju-obrok-grickalica hladan paradajz iskrizan iz frizdera. Na primjer jedete predvecer oko 7. Sutradan oko 10 ujutro ce secer biti jako nizak, tad se radi fizicki i vjezba, onda opet nikakvih grickalica do 7 uvecer. Uglavnom jedite jednom dnevno bez medjuobroka.
Bijednici.Zasto nema komentara na nagradnu igru "Konzum" i "Merkator" u Sarajevu u tekstu iznad.Da se Bosnjo ne dosjeti?