Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjetio sam kad isprzim sirovu kafu i sameljem samo koliko mi je potrebno i odmah skuham svjeze mljevenu kafu da je miris te kafe stvarno extra.Isplati se isprzit kafu i samljet u onom starom mlinu.Ko hoce i moze nek przi i melje,stvarno je razlika od kupovne.
Ispržiti u "šišu" :)
neki hofman da mi soli pamet kako da kafu skuham, tobejarabi
E jebi ga, dok kupim mlin doku kupim vagu doce me skuplja pita nego tepsija. Nego brate kupi Specijal kafu u prodavnici bilo kojoj nadmasila je i Franckovu i Zlatnu dzezvu a i ostale. A cijena ista ili za koji fening jeftinija od ovih ostalih.
Potpisujem za Specijal
1.Zagrijati dzezvu, 2.Provreti vodu u drugoj posudi 3.Staviti 3 male kašike kafe u dzezvu(2 osobe) 4.Zaliti provrelom vodom kafu(ne mjesati) 5.Sacekati da krene kipiti 6 Prijatno
...Tako je, zijancheru... Dozvoli samo, ovaj 5. korak - kaze se ' da prebaci kljuc' A prije sipanja, pohvatas po kashichicu 'kajmaka' s vrha dzezve i ... u oba fildzana. Nema dalje! ;)