Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super! Svakako ne znam šta ću od ovoliko obloga pćelinjeg voska.. aha
evo, već sam naručio paletu pčelinjeg voska! pa da probamo
Može li u med? Nemam voska :)
A jesi preporucio u pm. Lakse u granap kupiti novi. Cuj pcelinji vosak
Evo 10 godina ne jedem svjež hljeb. Kupim svjež hljeb, nemoj njega ajd da se stari pojede da se ne baci... 10 godina.
Kupiti ili napraviti onoliko koliko će se pojesti danas, eventualno sutradan i vosak nije potreban...
Jedna od najboljih stvari koju sam vidio vezano za hljeb, jeste nedavna reportaža Roberta Dacešina o Islandu i kako peku hljeb. Doslovno ga zakopaju u zemlju a vrela voda ga ispeče/skuha. Otkopavaju ga nakon 24h (ili 12h, nisam siguran). Tako dobra tradicija.
E taj hljeb sa nutelom treba probat
Što kupim danas, ne ostaje za sutra
Jesam li ja ovo dobro pročitao? Zamotati hljeb u pčelinji vosak?
Zamisljam osobu kojoj je ovo bila vazna vijest pa je iskopirala i objavila. Blago tebi