Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je prava Sarajevska kljukusa i nema joj zamjene,to Sarajlije znaju a ovi sto kazu nije ovako vec onako neka jedu svoju ako im nasa Sarajevska ne odgovara 😁😁😁
Komentari su kakve sam i ocekivala :D. Niko da se osvrne na ono da recept/naziv varira od mjesta do mjesta.
ovo volim,neka ga zove kako ko hoce😋😋😋
Kljukusa se pravi sa brasnom tj brasno je glavni sastojak a moze se dodati i dva tri krompira nasjeckat na kockice i rijetko se zamuti i peces u tepsiji.Kad je gotova iskomada se kasikom na komadice i prelije sa maslom i sirom.To je krajiska kljukusa.Sellam
jeste ali kao sto rece samo u Krajini
Ovo se zove kljukusom samo u Sarajevu. Kljukusa je tanko peceno tijesto preliveno mlijekom sa bijelim lukom. Ovo je kumpjerak :)))
Pa zato se i zove Sarajevska kljukusa papcino iz Vlasenice 😃
@Shapat šta sve provincijalci neće smisliti, čuj kumpjerak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ja vam ideje
Već mi voda ide na usta.
Može i ražljeva