Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorgonzola je jos gora.
Zaboravili ste napomenuti da je proizvodnja ovog sira zabranjena EU regulativama pa ipak ljudi sa Sicilije ga prave kao tradicionalnu deliciju i nude na svadbama i proslavama iako nemaju svi mu da da ovo probaju
Ovo.jeste vrhunski sir - iako je ekstreman. Volim sireve ali ovo bih zaobisao ha ha
Svašta je insan jeo da bi preživio…
Pa dobro ima logike,kad jedes tresnje u mraku,najsladje su one koje imaju crve u sebi,hruscevi 😁
Svaki sir koji zrije više od 2 mjeseca je otrov!!! To su gurmani koji se zalijevaju vinom izmislili da je sir što stariji to je kvalitetniji!!!??? Ne nasjedajte na ove gluposti!!! Jedite samo mladi sir i mozzarelu, sve ostalo je smeće!!!
Znaci crvi jedu sir i naravno kake u njemu i zato je fin kremast😁
Šta će sirotinja, jede šta ima..