U Dubrovniku
213

Influenserica probala "najskuplji burek na svijetu": Bolje da si novac dala za gorivo do Bosne

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Hrvatska influencerica Lada Kušec Deči, koja na društvenim mrežama koristi pseudonim "S.Lada.K", pohvalila se kako je u Dubrovniku probala, kako tvrdi, "najskuplji burek na svijetu".

"Vodim vas na najskuplji burek na svijetu, vjerovatno. U Dubrovniku sam platila 20 eura za tri mala štapića bureka. Iako sam očekivala turističku prevaru, burek od telećeg mesa bio je izuzetno ukusan. Burek od sira i špinata nije bio dovoljno posoljen", kazala je na snimci.

Naime, tri štapića bureka je u Dubrovniku platila čak 20 eura, što je izazvalo burnu reakciju.

@s.lada.k

Idem u dubai na burek

♬ Dubai - Tea Tairovic
Unatoč tomu što joj je bilo ukusno, kako kaže, teško bi ponovno platila toliko za burek, ali da visoku ocjenu daje brendiranju i poslovnom pristupu pekarnice.

"Nikad ne bih ponovo dala 20 eura za ovakav burek, jer znam da mogu isti takav dobiti za dva eura. Tako da s te strane dajem ocjenu tri od 10. Ali sa strane poduzetništva, brendinga, dajem 100 od 10. A to potvrđuje činjenica da su otvorili poslovnicu i u Dubaiju", zaključila je poznata influencerica.

Šokirani korisnici na društvenim mrežama su komentirali kako je to turistička prevara.

"Tri bureka za 20 eura – to je skandal", "Kakva prevara", "Buraz, 40 KM burek", "U Bosni je 12 KM kila", "Još Filipinac radi burek", neki su od komentara.

"Bolje bi bilo da si te pare potrošila na gorivo za Bosnu, gdje bi se mogla nahraniti za puno manje", savjetovao joj je jedan pratitelj.