Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jede burek od 20 eura u Dubrovniku koji je pravio Filipinac. Apsurd.
kolko je onda kod džeke u restoranu da se najedeš
Ne znam koliko mu je burek ali znam da je kod njega Tomahawk steak 185 eura za kilogram :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dubrovnik je najveca prevara dalmacije, porez na levate koji skupo placaju 300 metara straduna, par ulicica u starom gradu i jedno veliko nista oko starog grada. Grad koji je dovoljno posjetiti jednom u životu jednodnevnim izletom i vidjeti sve što ima interesantno za ponuditi
@ProfessorG: Tako sam nekako i uradio, prije nekih 40-ak godina, i ne vjerujem da sam nesto bitno propustio. Svijet je velik, steta je dva puta ici na isto mjesto.
Zato dnevni izlet, dok si stacioniran negdje drugo na obali. Mislim da se ne lazemo, Dubrovnik jeste jedinstven na svoj nacin, ali cijene hrane i pica su pretjerane. Da je bar kvalitet neki pa hajde. Ali postoje alternative naravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Upravo ke Klix objavio članak gdje kaže da gledanje TikToka manje čak od 10 minuta dnevno veoma loše utiče na mentalno zdravlje
Dok je ovaca bit ce i vune :)
i ja sam u Hrvatskoj jeo odlicnu sirnicu. burek se nisam smio usuditi jer ne znam od kakvog je mesa bez obzira sta tvrdili
filipino burek
I šta je sad ovdje tačno vijest, što si u Dubrovniku nešto skupo platila? Pa platit ćeš skupo i parking i kafu i kuglu sladoleda itd....Ako odeš u Monte Carlo platit ćeš i skuplje tako da ne vidim šta je nejasno u ekonomskom poretku kakav jeste trenutno!
Nije to bureka vidjelo.
Bolje da si bila kod cika Mirse na Pofalicima.
Prvi put vidim nekog stranca koji pravi burek
Kinezi prave bureke...o zemljoooo
ne postoji burek od špinata ili sira. nemoj me ljutiti
Jesti burek u Dalmaciji je kao da jedes salatu od hobotnice ili lignje u BiH. Mislim, hallo.
Zašto misliš da bi salata od hobotnice bila lošija u Neumu nego negdje drugdje?
Kinez sprema burek ajajaj
U Hrvatskoj u zadnje vrijeme je sve apsurdno skupo. Coca Cola 0,25l = 5! Vjerovatno ce im to unistiti par sljedecih sezona!
Influencerica... upalis kameru nakakis se o necemu glupom, nekada za pare I to je to. Zaboga ,ima li vise iko normalan da svojim glavom razmislja... Pa 20 za stapic bureka zar bi nekome normalnom uopste palo na pamet I da pomisli da ga kupi?
Nebitna vijest