Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto se nam reci kako se reze baklava.
https://www.youtube.com/watch?v=SyXNqN8O9JY&t=86s
Ako ti trigonometrija nije bliska, drži se pravougaonog pleha 🙄
Rezanje baklave ispade doktorska disertacija. Ja baklavu izrežem za 5. minuta i svaki komad je isti. Bez ikakvih pomagala, lenjira, štapova i čega već ne. Samo treba "imati oko" za to i za čas gotovo. Ipak kako god, baklava se pojede. Prijatno!
Nožom.
Kako god je izrežeš ona će se pojesti :)
Bakljava
zasto u okrugloj tepsiji? jel vam zao bacati coskove kora :o
kod mene nena tradicionalno vec 50 godina pravi u cetvrtastoj hahaha
Baklave idu gostima, a okrajci redovno najmilijima hahah. I nema bolan okrugla tepsija coskove. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)