Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi kuhar ( ja ) ih ne kuha nikada. Podijeliš brokoli na manje dijelove i ključalom vodom ih preliješ ( ofuriš ).
Ako ih prekuhas, onda nisi ih skuhao kako treba, skrati vrijeme kuhanja. To vazi za vecinu povrca.. Nema sanse da je ona kuharica, mozda tiktokerica i youtuber. I u Michelin restoranima se brokule kuhaju
Brokule ako se kuhaju ubiješ boga u njima.
Skuhati na pari, najbolje
Dobro je i na pari.