Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sipajte u vrecice silkagel.
ne kupiš 20 kila, nego par komada i pojedeš odmah
kupis, uberes friske i stoje 7... one koje se U trgovinama prskaju svako jutro omeksaju Dan poslije U frizderu... ne pitaj kako Dzevdet zna
Opet članak koji sadrži 99% gluposti, i 1% informacija. Autor teksta cak pise i o tome sta je influencerica rekla kako se ambalaža reciklira, umjesto da se drži glavne teme- krastavaca! Ljudi, bez puno pametovanja, zamotajte svaku krastavicu u maramicu, papirni ubrus, a ako nemate to, onda bilo koji papir., a možete slobodno zamotati i u plastičnu foliju. Isto tako, nemojte misliti da ce vam krastavci tako trajati mjesec dana. Neće sigurno.