Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestit Božić i hvala Turcima, ne bi se u ovim krajevima nista jelo da nisu ovdje bili 500 godina.Keške je 100% posto tursko jelo kao i vecina “naših” balkanskih specijaliteta!
u zatvorima je bolja hrana od ovoga ne znam kako ga neko moze jest
Iskreno . Moja supruga to zaita voli. Ali meni lici kao jelo puno dlaka . Fuj . Isto kljukusa, kao da je neko zvakao krompirusu pa povratio. Fuj isto
Za sve one koji danas jedu keske ili ribu, za sve katolike, Cestitke za Bozic i da ga provedu u radosti i sa najdrazima .
Ovo ukusno jelo nije u tradiciji samo Posavine I Srednje Bosne, kako kazete. Bezbroj puta je ovo jelo kuhano u kuci moga djetinjstva, u srcu Istocne Bosne. Uobicajen naziv, pored 'keshke', je i 'cheshke', izgovarano s mekim ili tvrdim 'ch'.... A iskreno, za duboku je raspravu tvrdnja da je nesto sto se kuha tako dugo uistinu i izuzetno zdravo.
pravila ja danas vanilice kao da je meni Božić😂😂😂😂....odnesem komšiji Anti, stigao mu sin iz Zg... Neka se počaste sutra.
Keske beton, pogotovo ako je pile malo masnije.samo nekad kost zaluta pa se haman udavim,al beton jelo.
Pile nemoze biti masno.Keške se pravi od stare kpke ili horoza.
Sta je ovo ba. Klix 300 objava za Bozic i ‘blagdane’ ( strana rijec ! ) a za Bajram 1-2 max. Bosnjaka muslimana je 50+%, dzaba vam sve
Ovako zaradjuju, klikas, otvaras, reklame