Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda mi ko nesto sto bi jeo mrtav pijan, a trijezan ni mrtav
Gledaj na šta spadosmo, prije se peklo janje u teletu..
U prevodu bespotrebna kolicina kalorija
Ma daj te izmisljeni recepst, cuj u kiflu ppita ide.... Ovo je sada za Hrvate, Burek u Kifli.. hahhaha
samo još prelit s čokoladom i šlagom i top
i makedonci sami kazu da je ovo odvratno
Bio vise puta u Skopju, sa Makedoncimai. Niko mi nikad nije preporucio ovo, a uvijek sam trazio lokalne specijalitete da jedem ..
jos ste trebali vegetu i slag u to
Zacrepljenje krvnih sudova zagarantovano
Kod nas hljeb ide uz sve,... ali s pitom.... Gori su od nas
Hahahaha cuj sendvic sa pitom! Pa i onako sam ogorcen jer u piti vazda ono debelo tijesto, bude mi lose od tog sranja. Sve manje sira I mesa, znaci minimum a sad mi daj jos da u hljeb to umotam!! Pa hajde recite vi kad ste pojeli fin hrskav burek da nema onih debelih slojeva vec da je pita fina I dajte lokaciju.
Jos da pitu nafiliju sa makaronima ...
Fuj samo masnoca i UH...zvuci ukusno ko sendvic od pizze u sredini;-) (ali ne bogate pizze nego neke sirotinjske margarite)...