Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra vijest : toktokeri sve više piju vodu kažu da odlično gasi žeđ i hdratizira a uz to je i jeftina
Jako su zdravi i ucinkoviti, cvrsti, sigurni, raznih velicina, traju duze od bilo kojeg muskarca, omiljena i neizostavna namjernica, nijedna zena ne ide kuci bez dva tri komada
Krastavci, pogotovo kiseli, padnu mi ko smrt na želudac a subjektivni osjecaj je da sam ko balon koji ce eksplodirati svakog momenta.
Krastavci jesu dobri i zdravi, kao i ostalo povrće, ali u određenoj mjeri. Nekome odgovaraju, a neko ih očima ne može gledati. Kao i za mnogo drugih namirnica, svako od nas ima različit metabolizam, imamo drugačije potrebe. Ali, da je danas potrebno da neko na tik toku kaže kako je nešto dobro, a da to nisi naučio od roditelja, starijih, u školi...nevjerovatno! A tek glupi i štetni trendovi, izazovi i ostale gluposti, kao da više nema zdravog razuma ili ga je sve manje...strašno!
Mogu se koristiti i efikasno i za penetraciju hamše.
Mogu se koristiti i za penetraciju hanše .
Kao da plastiku pojedem. Ne hvala. Svi smo učili da je to povrće za osvježenje i da nema skoro nikakvu nutritivnu vrijednost. A tik tokeri haman najpametnija vrsta na svijetu.
Ko prica o nutritivnoj vrijednosti?
Tik tok...pametnom dosta
Ne jedem ih nikad. Prave mi strasne stomacne probleme. Cak od jednog zalogaja ne budem dobar