McDonald's uvodi velike promjene u svojim jelovnicima, žele poboljšati okus hamburgera
Promjene uključuju stavljanje luka na vrh svakog hamburgera dok se kuhaju i promjenu načina na koji se prže goveđi hamburgeri. Tako planiraju promjeniti cheeseburger, Big Mac i Quarter Pounder sa sirom.
"Stalno inoviramo i poboljšavamo naš jelovnik i otkrili smo da kolekcija komplementarnih malih poboljšanja kultnih hamburgera čini značajnu razliku u okusu", rekao je Gareth Pearson, upravitelj McDonaldsa za Ujedinjeno Kraljevstvo i Irsku.
No, osim ove promjene, došlo i do promjene u timovima koje vode restorana i načina u kojem planiraju pružiti usluge svojim kupcima.
"Ne samo da smo uveli novu kuhinjsku tehnologiju, već smo i ponovno obučili svih 177.000 članova tima za te nove postupke kako bismo omogućili posluživanje naših najboljih hamburgera do sada", dodao je Pearson.
Oni su objavili i potpuni popis promjena na jelovnicima kada je riječ o klasičnim hamburgerima od govedine. Tako će goveđi hamburger duže peći kako bi dobili bolji okus, a luk sa žara je novi proces prženja gdje će dodavati bijeli luk na vrh hamburgera dok se peku kako bi dobili dodatnu boju i poboljšali okus.
Zelena salata servirat će se direktno iz frižidera kako bi bila što hrskavija, a sir će stavljati preko toplih hamburgera kako bi se brže istopio stvarajući glatku strukturu. Također, peciva će praviti s dodatkom maslaca i to u stilu briocha.