Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je dan boli i tuge. Dan muke i tegobe. Dan Kerbele. Ko hoce hosaf i kompot i voce i radost ovoga dana, pa eto mu ga. Svako sam sebe odredjuje i svako sebi bira tim.
Niti slavimo, niti smo ikad slavili. Niti znamo kakav je to bućkuriš.
Nikad nisam cuo za ausru. Isto tako, ne znam je osmislio ovaj recept, ali iskuhano voce uništi sve hranjive tvari, a posebno vitamine topive u vodi poput vitamina C i B. Kuhanje voća uzrokuje gubitak i željeza, kao i tiamina i riboflavina. Grijanje voća na visokoj temperaturi također potiče aerobnu oksidaciju vitamina C. Dakle, samo se tolika količina voca uzalud potroši na ovaj slatkiš. Zdravije je da jednostavno pojedete voce umjesto da pravite ovaj slatkiš.
Ne znam ni sta je ovo
Znate li šta su muslimani uradili na današnji dan na Kerbeli? Da nisu možda sve ovo izmislili i proglasili Danom radosti, kako bi prekrili to u svojoj historiji?
znamo mučili unuka od poslanika zbog vlasti sad jedu peršin i blitvu
sufije i siti vjecno napadaju islam s ovim stvarima a potegnu da su muslimani onda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)