Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavite 37 % manje ulja,dobit cete isto.
Znaci 2.5 cm ulja moram staviti...nisam siguran moram Fadila pitati, zagorit ce
Bez ulja,kaze Frki
Hahah, kaze Klix samo 2 kasike ulja :)
KomunistaOkoreli.....jesi ali malo sutra KRETENU “OKORIJELI”, bolestino jedna neizljeciva..... E jesi jad jadni....jadovanu pravi. Trebalo bi ti te svinjske masti nagurati u tu guzicu za koju je i koristis.
A gdje slanina..... To najbolje ide uz uštipke..... Mora da je pisao netko iz sarajeva.... Opet slijedi ban....
E jesi jad jadni....jadovanu pravi.
BHHrvat99..... E jesi jad jadni....jadovanu pravi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tijesto je inače zdravo, pogotovo za one koji imaju problema sa šećerom, debljinom i dr.
A sve je nezdravo. Za sta god krenes, nezdravo. Kaze mi doktor smijem narandzu al ako je organska. E hajd nek doktor nadje organsku narandzu. Nema.
Ima neka na FB dostava uštipaka ja nikad nisam bolje jeo i veći izbor priloga. Mislim da se i zove Uštipak. Morate to probati.
Druže nije valjda dotle došlo da se mora uštipak naručiti.
ja najvise volim kad kupim truhlo grožđe sa pijace ciglane i jedem ga a platio 4 marke
Kanite se recepata.... Prvo i osnovno kvasac/germa nikad ne treba doci u direktan kontakt sa soli. Razmuti ga u mlijeku ili vodi pa onda... hemija 7 razred... "prvo što trebate uraditi jeste pomiješati sve suhe sastojke s brašnom"
I malo svinjske masti nije na odmetu. Bude ukusnije
Nije zdravo, teško je ljudski organizam vari i razlaže jer je svinjetina isto kao i ljudsko meso, svinjske organe već transplatiraju ljudima.Jevrrji su prvi zabranili svinjetinu kasnije i muslimani
KomunistaOkoreli.....jesi ali malo sutra KRETENU “OKORIJELI”, bolestino jedna neizljeciva..... E jesi jad jadni....jadovanu pravi. Trebalo bi ti te svinjske masti nagurati u tu guzicu za koju je i koristis.
Ja pravim sa istim sastojcima, ali malo gušće. Tijesto malo tvrđe nego za jufku za pitu. Razviam oklagijom i to je to. Prijatno kako god. PS: Imaju VELIKU manu. Od njih se nabacuju kilogrami tako da nisu za svakoga.
FUI! recepaт како pred ziмu nabiт 300кг
Ne treba kvasac uopste...samo prasak za pecivo...i ne treba 3-4 cm ulja moze i malo na keramicku tavu ulja i tanko se razlije smjesa, najvaznije sto nisu rekli je da se mora prziti na laganoj vatri tj. temperaturi tako da ispece ravnomjerno i potpuno bez zagaranja.
Ja ih uglavnom pravim s votkom. Jogurt nije zdrav ko što se misli. Votka isto nije zdrava, ali popravlja raspoloženje. Dakle: uštipak-unuče-uštipak-unuče. 🍠🥃🍠🥃🍠🥃
Koliko čekati da kvasac nadođe?