Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pizza kapricoza-inat minđuhana.
Koliko se skrnavi pizza, dobro su italijani još živi. Zamislite tamo negdje prave burek sa tikvicama i pavlakom. Ja bih se sjjebo živ
...kakva piletina,to je skupo,kila 10 maraka...mene jutros pola sata reanimirali u Brojleru nakon sto sam pao u nesvijest kad su mi rekli cijenu piletine.
NE VRACAM SE U KONJIC GUJZE ME NA REDJALJCI MAJKO ZOVI SALKU VULKANIZERA PROPUSTAM KOLKO SU ME IZRAFALALI STA SAM SE MURACA NAGLEDALA KO TI NA RADNOJ AKCIJI 81 NE VRACAM SE BABO SUTI RAD MIRA U KUCI OFARBALA SAM SE U BOJU KAJGANE FENIRAM SE SVAKI DAN
Sve je to fino objasnjeno i pizza je sigurno ukusna, ali bRez šuNJke molim. Ono sto je jako vazno da se prilikom pravljenja tijesta za pizzu obavezno stave dvije supene kasike ulja od bijelog luka ( garlic oil- em je zdravo, em je pizza ukusnija puuno nego bez garlic oil-a). A ko voli krispi pizzu da hrska kad se jede, onda se doda jedna supena kasika meda. Daleko najbolja i najzdravija pizza je sa povrcem i sa gljivama kao glavnim sastojcima.
Hebo vas secer u svega ga mecete ljudozderiii
haj ne serite