Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaja su raznih velicina pa za svako treba drugacije vrijeme. I stavi samo malo vode prst jedan da prokljuca pa onda dodaj jaja u serpu i odmah poklopi. Vruca para odmah razdvoji membranu ljuske od bjelanca i lako se oguli. I ne nisam kuho sto jaja u restoranu nego ovo svaki dan radim kod kuce 😁
uh kako MOJA ZENA brzo skuha jaja ja jaa
da stavljam kuhana jaja u led. Niste normalni svega mi
Tekst preveden zbrda-zdola....