Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tjestetina i povrće se također često prekuhaju pa pripazite na tavu. Hm 🤔
Joj kad uzmu pa prevedu tekst neki s nekog portala iz drzave gdje mogu pricati o kvaliteti proizvoda sa normalnom platom
Kakav glup clanak majko mila!
Tekst je pisao neko ko u je o kuhanju čitao preko interneta bez i jednog sata aktivno provedenog u kuhinji...sem da eventualno vrati tanjir onome ko je kuhao.Kakva serija uopštenih generičkih savjeta :P
Greška je sta god da se napravi da se baci. Toliko je gladnih
Ja često prekuham hranu. 😣 Što se tiče slijepog držanja recepta to važi za početnike kad su u pitanju slana jela, ali za slatkiše recept je zakon, slastičarstvo je precizna vještina.
Pa nije baš totalno glup članak...bilo je i glupljih,da se ne lažemo..Ima upotrebljivih savjeta,samo ovaj da se treba slijepo držati recepta,iz ličnog iskustva tvrdim,da 200 % nije tačno..Vrijeme kuhanja,pečenja,da sam se "držala" recepata,jeli bi ili živo ili ugljenisano..Svako najbolje zna svoje kućanske aparate i prilagođava se tome.
Super članak
Kakav besmislen i posve nepotreban članak...
meni je pomogao, evo npr nisam znao da se treba drzati recepta
Mogli ste i sestu navest: ne znate kuhat. Pa ovo nije realno kakve ste vi pi*darije u stanju napisat hahah
Može troje
gospodine nemozete preko reda