Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
12 mjesto nije top 10 ali ok... Nas narod ce kao i uvijek slijepo vjerovatini i nasjesti haha
Čuj na hrastovini? Pa to je zabranjeno! Samo kod nas jedeš tele koje jos doji kravu, zabranjene prstace, izvoze debla 1.klase radi namjestaja i parketa, unistavaju planine radi stanogradnje itd. Posebno RS prednjači u toj bespravnoj sječi i uništavanju naših šuma i planina...
Čije meso? Kojeg proizvodjaca? Naveli sve ostale ali ne i našeg Jestel to tražili lare za reklamu pa se naljutili nakon odbijenice ili je samo vaša standardna površnost i neprofesionalnost u pitanju?
Sad će to Hrvatska prijavit kao svoje nacionalno blago.
Ništa pršut samo biftek zarebnica naša dimljena.
Ne ditepr,Sandzak NO.1
Danas nam podvale vecinom kuhano ili pareno.
pravo suho meso se dimi drvetom od stare sljive!
Otrov zesci..