Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smandrljaš, smo ga zvali!
Ovo nema veze sa satarosom. Ulje, malo putera, luk, mrkva, crvena paprika, pa krompir. Kada krompir omekša, izrendati 3-4 velika paradajiza i findzan riže da se ukuha. Na kraju isjeckati bijelog luka i peršina po ukusu. Posoliti i pobijediti po želji.
Sataras se pravi sa rizom i sa mesom moze pileci file na kockice ili teletina. I naravno dosta paradajza. KAKAV KROMPIR U SATARAS I SALSA??!??!??!! Boze sacuvaj........
Cuj sataraš sa salsa sosom neide nikako kao sto neide elvis trešnjo
Lajk
E dobar je sataraš, treba jesti sataraš, ali tesko je spremit sataras na plus 38
e čuj crveni i zeleni paradajz. još avokado da dodamo u sataraš
Jest vala dobar, okrajak uzet pa umocit malo u onaj sos, malo sudzuke nasjec uhh