Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovaj kuhar ili doktor ili nijedno?
moze li odstojati u stomaku tih 10 minuta? sad sam mahno omanju glavicu, onako, svjezeg. presjecenog na cetvrti.
morel 20 u cijeli i jedno pola kile luka ....?
Luk bijeli, donekle i crveni, je najjači prirodni antibiotik i antimikrobik i treba ga jesti ili koristiti isključivo termički neobrađenog da bi imao efekat.
bas tako, to sto ga uprzis moze samo popraviti aromu jela. mhm, jednu telecu sniclu s dosta bjelog luka.
Haj ba nutri kurazpalac