Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam volio hizaslavske baklave.
Postajete naporni sa tim terminom od osobe koju je cak suvisno i spominjati!
@Govornik Svi mi diraj samo Mustafu ne!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na bosanskom bi to bio lisnato-secerni polygon ili tacnije orah-paralelogram.
@tuzlak458 , eh tuzlak, cuvaj se secera, najukusniji su napravljeni s medom umjesto secera , a jos i zdravi i mekani za razliku od secernih koji su tvrdi.
preliveni romboid
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast nano nek si ziva i zdrava!
Svaka cast nano nek si ziva i zdrava!
I tebe sam sit baklavooooo
Zejno, ubaci i lješnika, onako pola-pola s orasima. Sigurno bi dobro bilo.
Udario mi šećer u mozak od baklava. Hvala muslimanima.
njam...ja volim malo deblje jufke, ove mi se cine dobre
Slika 20 je savrsena,bosanski ćeif u predstavljen jednom slikom
dobra baklava al ne smijes puno jesti preslatko ode secer
Juno ulazi u orbitu Jupitera, a Zejna spravlja jufke.....
haj ne seri
Mozda je stvar navike, ali ja nekako preferiram kupovne jufke, ne ove razvucene. Ove koliko god da razvlacis opet podebele budu za baklavu.
joj dobre baklave !!! mljac
Bajram serif mubarek olsun!
Šta znaju u Cazinu kako se pravi baklava ...njihovo je brdare praviti
lijepo samo je malo deblja jufka
@ValcerZaEsmu ma znas mene uvijek mi neki klinac smeta tako ja i kuci ali oni znaju da se vise zezam pa me niko i neshvata ozbiljno
@ValcerZaEsmu nije da se hvalim ali moju baklavu svi hvale i kazu da nisu probali bolju i bas bi voljela da probas svaka isto izrezana bas na baklavice inace volim kuhati
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bas majki pustio ovo da pogleda kako je to na krajiski nacin...izgleda razlika je na kraju sa serbetom...ova nana ona prvo uprzi secer, pa stavi vode i onda time posipa, a u mene majka kuha zajedno secer i vodu i time posipa...haj ga znaj sad razliku :)