Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja jedem pitu za tri marke jer sam u centru gdje je pita skupa, tamo gdje zivim pita je marku i po jebiga, zivot na visokoj nozi preko dana, hvala Fadilu
da im fadil uleti sef kuhinje bi u zatvoru zavrsio
Nisam bas siguran da se sjedište Google nalazi u New York...?!
Kalifornija.
i ja jedem pita vako i pita nako i pita za dorucak rucak i veceru.
Jedu govna a i vi s njima jer ovo objavljujete
nemoj mi samo americke hrane,sve ostalo dolazi u obzir
Svaki radnik u opcininama Stari Grad i Centar koji dnevno ima 5-8 KM za rucak bolje jede!
A šta se kod nas jede??? Ni nejede se. Suha hljeba i radi.
U Mercedesu u automobile ugradjuju djelove,Sony poceo proizvodnju televizora,mnogi isil povezuju s terorizmom...Nastavite niz.Takve su vijesti na ovom klix-u otprilike.
I kakve veze ima ova vijest s bilo cime?
U svakoj bosanskoj prcvarnici se moze naruciti nesto ukusnije, a vjerovatno i zdravije od svega sto ovi jadnici jedu i piju.
jadni oni i njihova GMO hrana
klasican bosnjo. ako nema pite i kila kruha, nije se ni jelo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas su menze svi restorani koji postoje (s'tim što kod nas direktori biraju u kojoj će "menzi" tj. restoranu jesti svaki dan)
A Sta jede sirotinja u BiH? Ne bi bio los clanak i o tome?Sta me briga sta oni tamo jedu,nikakve koristi od toga.
@bagun nedavno sam vidio lik trkeljala po kontejneru i nadje bocu plastičnu od jogurta,protrese je malo i iskapi ono malo pri dnu što je bilo a bocu u vreču ubaci pa dalje nastavi..uh jebote..
JEDU GOVNA
Ne znam da li naslov odgovara clanku ali sigurno nismo vidjeli sta jedu uposlenici ovih gigantskih korporacija koje upravljaju nasim zivotima. Osim PIXARovog restorana, sve ostalo su najobicnije kantine sa ruznim sarenim stolicama i jos ruznijim stropovima gdje vire i vise sve instalacija. Cudan izricaj skupih arhitekata danasnjice.