Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ove procedure, prosao bi me cejf za tim kuhanim jajetom,, hahhaha
Koja je budala ovo smislila.
Strucnjaci? haha
klix tzv. novonar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemogu vjerovati sta pročita.
Cuj 32 minuta,15ti minut bi jaja letjela kroz prozor.
ok, malo naprdavanja oko ove teme... ali stim da preferiram jaje na oko sve se odvija mnogo brze i jednostavnije kako bih dosao do ocekivanog rezultata.
8 minuta u vreloj vodi.
za 32 minute grah možeš skuhati u pretisu
pa cak i govedje kosti bi se istopile za to vrijeme
zaboli me jaje drugi put.
11 minuta od momenta kljucanja... Cuj pola sata kuhati nije bosanski lonac da krcka
Ako je dobra kuharica, moze se to skuhat i za manje od 2 minute
ja kuham jaja samo zato sto traje 15 minuta i nemam nikakvog posla oko njih
Ja moja skuham za 2 minute.