Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ne vjerujem da postoji neko ko se zapita bi li trebao oprati nesta sto iz zemlje izlazi
"nećete moći postići željenu boju koja ih čini tako ukusnima" Boja ih čini ukusnim?
Bruda novinar gljiva nije povrce.
Ja procitam sta i kako treba ili ne treba, osnovne razloge, pa radim kako JA smatram da je ispravno. Znaci gljive kratko properem bez obzira sto se "ne pere", voce tanko gulim bez obzira sto je najvise vitamina (i svaceg drugog pride) u kori