Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sine da nema piletine tačno bi bio vegetarijanac u ovoj jbn državi, teletinu jedem u snovima
@hladni ne jede nitko jer se nikom ne isplati klati teletinu, hraniš još malo i dobiješ značajno veću količinu mesa za prodaju. Al je prava teletina (koju danas i ne možeš naći po trgovinama) je sigurno bolje meso.
meso vidžam samo naslikama ocami okaćijo slike teletne nazid
Ma niiste valjda ludi prati hahahha
Kako objasnise ko da rukujes sa azbestom a ne piletinom, pa koji urac kupujes onda piletinu, a pogotov onu koju mislis da je treba prati
Pozeljno je malo plaknuti,a ako si pijan svejedno ti..
e pa ja perem svako meso i fasirano ..
Ja operem tepsiju bureka dok si rekao keks.
Kao osoba koja radi u toj struci cu vam reci,NE...Prvo sto raznosite salmonelu po sudoperu i bog zna gdje jos dalje.Operite ruke poslije dobro i dasku gdje god da ste stavljali piletinu...Alternativa je uzmite ubrus i dobre posušite piletinu i to je to.
Ja perem samo faširano meso.
Temperatura od 200 stepeni ubije rak da je pile bolovalo
Neki dan ja horoza zaklo i ženaj ga pekla skrumpom i kadje bilo gotovo metne nam da jedemo krumpa pečena horoz nije. Reko hjde zavečeru ga dopeci staviga ponovo peko se do akšama naveče ga ponovo stavi da jedemo ma kaki žilavo koda opanak jedem vilca mi otekla ko u pitbula od žvakanja.