Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako dobra stvar. Ide samo malo ulja, ja stavim jednu kašiku maslinovog na oko pola kile krompira i malo soli. Za 15 minuta gotovo. Nema trošenja ulja, nema prljanja posuđa, uživancija. Istina jeste da nije baš skroz isti kao onaj pečeni u ulju, ali su dovoljno dobri.
Lupa i ovaj ko biva strucnjak, jarane mozes nagurati i do pola posude, ali izvadi na nekih 7..8 minuta i protresi nek se promjesa, vrati pa opet jos jednom i ostavi, a ako treba promjesaj i treci put, svakako ide na nekih 20min na 200 stepeni.
A treci?
air Freyer je super aparat
Za najbolje pečen krompir nemojte koristiti air-fryer.
Ja nemam air fryer kako cu sad
Ti stavi u šerpu, i uključi fen pa poklopi