Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Klixe, napokon sam saznao da se jaja mogu skuhati samo mi nije jasno je li mi treba šporet na plin ili električni? Dublja ili plića posuda? Da li se stavljaju u kiselu ili običnu vodu? Ako je ova obična mora li biti kupovna ili može sa česme? Jedva čekam nastavak o tome da li ih moram svaki put oguliti i kako im najlakše razbiti ljusku...
A,i ovo je vijest....jelde kljikseeee....
Čime se ljudi sve bave bem ti ljeljak
Nemas ti jarane moj sporet i moju struju. Jedem meko kuhana jaja. To je na mom sporetu 11 minuta.
...do pola sata...hahaaa
To se moze bez ikakvih eksperata jednostavno metodom binarnog trazenja u par koraka ustanoviti. Krenes sa sat vremena, ustanovis da je prekuhano, onda polovis na 30, 15, 7.5, 3.75 minuta, onda ustanovis da je zivo, onda ides nazad na 5,625 minuta, i onda si tu negdje.
7 minuta ? možda nojeva jaja :-)
Mi smo to roditelji ucili, a koga nisu onda su na domacinstvu, a danas vijesti prave o tome. Toliko o skolstvu, kulturi i novinarstvu.
*nas su