Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal sta od pigica
uzmes svjezi svinjski vrat ili lungic i ne mozes imat mekse, socnije i ukusnije meso
baš evo ženami umene gleda da nam sutra spremi londonsku pečemku, pa baš dobro da vidi kako se to marinira....a inače misla bamiju punit
moja nene Sabiha najvise voli londonsku pečenku,selami vas
poselami i ti nenu sabihu i odvedi he ba ultrazvuk, jer joj je jetra natečena od silnih pita i tijesta.
Ne mozes od opanka napravit Bossove cipele, znaci ovo je jeftin pokusaj losih komada mesa pretvoriti u nesto jestivo! Gledaj sta kupujes i pazi sta kupujes,osnovno pravilno i naravno kupuj provjereno i ne treba nikakvih trikova jer u vecini slucajeva nemaju efekta osim povecavanja troskova naknadnom obradom komada mesa..
Sta je rebul? Koji je to dio juneta ili cega vec? Koja pozicija?
pakash